lijnbl
fruitdames

In het verleden gehouden
Workshop tekenen en schilderen thema Fruitdames
volgens bijzondere methode door Lily Ruizendaal


De workshop wordt gegeven in Atelier/Galerie Lily Art,  Sociaal Cultureel Centrum, Blijklaan 1,  te Nederhorst den Berg van 10.15 tot ca. 16.00 uur, is inclusief eenvoudige lunch, materialen (acrylverf) en schildersdoek. (60 x 60 cm)  Kosten € 75.
Ook zeer geschikt voor beginners!

Thema : Fruitdames
U werkt met door mij aangeleverde foto’s van voorbeelden van Fruitdames.  Via speciale methode en onder begeleiding van muziek die u in uw rechterhersenhelft brengt, waar uw teken en schildervermogen ligt, gaan we de afbeelding op doek zetten, waarna we met penselen eventueel ook met mes en verf naar een bijzonder bijzonder eindresultaat zullen werken.

Tijdens de workshop besteden we aandacht aan compositie, kleuren mengen, schaduwkleuren, toets van het penseel  (en mes) en werken met licht en donker. Ondanks dat u allemaal aan hetzelfde onderwerp  werkt  zult u aan het einde van de dag een verschillend eindresultaat zien, elk schilderij heeft eigen en persoonlijk handschrift. Een schilderij maken met een aantal mensen is een leuke, inspannende en ontspannende activiteit!
Ga naar huis met een bijzonder en speciaal kunstwerk voor thuis of uw bedrijf.

Aanmeldingen via lily.art @ ziggo.nl of 06-29110401. Kijk op www.lily-art.com. Ook voor vragen of meer informatie.
Workshops gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.