Coachen en healen - Lily-Art

Title
Ga naar de inhoud
Coachen en healen d.m.v. intuïtieve teken- en schilderlessen
in één op één sessies in privé atelier in Nederhorst den Berg.

Zoals jullie hebben kunnen lezen op mijn home pagina heb ik vanaf 2004 tot en met 2017 altijd les gegeven aan groepen.
Echter 1,5 jaar geleden kwam mijn leven totaal op z'n kop te staan en na deze periode overwonnen te hebben, heb iets negatiefs omgezet in iets positiefs.
Ik schilder nu mijn visioenen (die ik vooral 's nachts ) doorkrijg en vanuit mijn intuïtie, wat zich in mijn hersteltijd sterk ontwikkeld heeft.
Ik beheers heel veel schildertechnieken echter die heb ik los gelaten. Ik schilder nu vanuit mijn hart, gevoel, intuïtie en visioenen en geniet van de imperfectie. Ofwel niet meer werken volgens de regels en in het creëren een eigen pad kiezen waardoor er veel eigenheid en eigen handschrift ontstaat.

Door al hetgeen ik heb meegemaakt en de wijze waarop ik ermee om ben gegaan en nog ga, stelt mij in staat om mensen te begeleiden en healen tijdens het creatieve teken en schilderproces.
Ik kan mensen op een prettige manier weer zichzelf laten zijn en het vertrouwen in zichzelf, het leven, liefde en gezondheid weer terug te laten krijgen. Met veel liefde, aandacht en luisterend oor breng ik je naar een hoger plan.
Tijdens de sessies komen er vaak veel emoties, of onverwerkt verdriet los. De prettige manier waarmee ik met je werk helpt je om weer in je kracht te staan en alles een plek te kunnen geven. Hierdoor kun je na een aantal sessies weer positief naar de toekomst kijken en weer plezier in het leven hebben.
Ik begeleid mensen die een burn out, herstel na ziekte, depressie, rouwverwerking etc. hebben gehad of erin zitten.
Van te voren spreken we af hoelang de sessies duren, afhankelijk van de situatie waarin iemand zit.
Er is altijd eerst een intake zodat we eerst kennis maken en vervolgens een plan kunnen maken. Dit is per persoon en situatie verschillend.
We werken in een ruim atelier waar afstand voldoende gehouden kan worden i.v.m Covid 19.

Mochte je interesse hebben of informatie willen dan kun je hier contact met mij opnemen.
Terug naar de inhoud